Vélemények

„Kislányunk, Dorina 1 éves születésnapját szerettük volna megörökíteni szülinapi, illetve pár családi kép formájában. Nem indult egyszerűen a fotózás napja, mert a rendelt tortát, amit vittünk volna a stúdióba, a cukrász rendkívül rosszul készítette el, abszolút nem a megbeszéltek alapján nézett ki. Amint megérkeztünk, Mariann észre is vette a csalódottságunkat, majd megnyugtatott minket, hogy ne aggódjunk, megoldja, hogy a kész kèpeken olyan torta szerepeljen, amilyet szeretnénk, úgyhogy azonnal minden bánatunkat eloszlatott. A kislányom rendkívül aktív kis babóca, nem volt egyszerű dolga Mariannak, mert nagyon gyorsan kellett dolgoznia, hogy elkapja a pillanatot, míg Dorina egy helyben volt. A fotózás rendkívül jó hangulatban telt. A képek magukért beszèlnek. A tortás mizéria csak az emlékeinkben maradt meg, a fényképen a tökéletes, megálmodott torta szerepel. Nagyon elégedettek vagyunk a fotózással, az elkészült képekkel és nem utolsó sorban, hogy nem kellett hónapokat várni a képekre, hanem gyorsan meg is kaptuk őket.”

Alexandra

„Mariann kitartó, meg nem alkuvó hozzáállásával állandóan a legtökéletesebb kép elkészítésére törekszik. Rendkívül türelmes és készségesen segít a képek beállításában. Ne tudjátok meg, milyen izgága tud lenni egy 2 hetes kisbaba! 🙂 Az esküvői fotózás és a babafotózás után egyértelmű, hogy a meghitt, különleges karácsonyi képeinket is Mariannál szeretnénk elkészíttetni! :)”

Brigitta

“Mariannt újszülött fotósorozat alkalmával volt szerencsénk megismerni. Nagyon izgultam, hogy milyen lesz, korábban sosem voltam még fotózáson. Nagyon jól éreztük magunkat, azóta voltunk már karácsonyi és szülinapi fotózáson is. Csak ajánlati tudjuk. Nagyon türelmes, segítőkész, ügyes, kreatív, rugalmas fotós. Sokféle kellékkel és dekorációval dolgozik. A képek minősége megfelelő, szépek, gyorsan dolgozik. Mi továbbra is visszatérő “ügyfelei” leszünk a családommal. “

Noémi

“Mariannt egy dunai szabadidősport keretében ismertem meg, majd láttam egy-két fotóját a közösségi oldalán. Sajátos stîlusa, a képek kidolgozottsága és egyben természetes jellege egyediséget tükröztek. Óvónőként felkértem vegyes életkorú csoportom fotózására. A szabadtéri és a beltéri munkára is felkészülten érkezett, közvetlenségével, nyugalmával jó hatással volt a gyerekekre. A hátterek és a kellékek rendkívül tetszetősek voltak. Az elkészült fotók különös hangulatot árasztanak, elnyerte a szülők tetszését. Őszintén ajánlom Mariannt a fotózkodni vágyók figyelmébe!”

Napsugár ajánlás (Kastély Óvoda)

“Mariannt az esküvőnk fotózására kértem fel. És nem bántam meg egy percig sem. Csodás fotókat csinált emlékül nekünk! Nagyon tetszett, ahogy hozzánk állt, és ahogy felkészült erre a fotózásra. Szívvel lélekkel.”

Ircsi